Ferestre deschise 331


La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Cât este ziuă, trebuie să lucrez lucrările Celui ce M-a trimis; vine noaptea, când nimeni nu mai poate să lucreze. (Ioan 9:4).

Nimic nu distruge puterea mai mult ca pierderea simțământului orientării. Nimic nu demoralizează mai mult ca pierderea țelului definit. Dacă vrăjmașul se poate strecura și dacă ne poate face să simțim că la urma urmei, ne-am greșit chemarea în viață și în slujba pe care o avem; că atunci când am crezut că Dumnezeu avea ceva pentru noi, nu era de fapt astfel – totul a fost o greșeală și El nu avusese astfel de gânduri față de noi – vrăjmașul ne-a distrus. Suntem slabi, suntem neputincioși; suntem demoralizați, nu suntem în stare să ne asumăm răspunderea. Acesta este un lucru pe care trebuie să-l evităm. Noi suntem chemați după planul Său.

Să veghem ca nu cumva să avem obiceiul vătămător de a amâna până în ziua de ”mâine” care nu mai vine niciodată. O, se va întâmpla! – dar nimic nu se întâmplă; iar mințile noastre sunt fixate asupra unei chemări viitoare: Poate săptămâna viitoare! Poate peste o lună! Poate peste două! Poate anul viitor! Trebuie să avem grijă. Diavolul ne irosește viețile. Astăzi este ziua în care Îl putem cunoaște pe Domnul atât cât putem, iar creșterea cunoașterii Domnului de astăzi este echipamentul nostru pentru slujirea mai mare de mâine. Domnul Isus a umblat zi de zi cu atâta determinare deoarece El era conștient de scopul măreț din viața Lui, astfel nici o zi nu era irosită. ”Cât este ziuă, trebuie să lucrez lucrările Celui ce M-a trimis…” ”Lucrez azi și mâine și a treia zi am isprăvit”. Legea vieții Lui a fost ca zi de zi să împlinească măsura zilnică, fiecare zi era legată de planul măreț al lui Dumnezeu. Într-o astfel de atitudine există putere.

Din: Resurse cerești nelimitate

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

Lasă un comentariu